Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)

PostHeaderIcon Het beleidsplan 2020

In 2020 en na 10 jaar zullen we de activiteiten van de stichting stoppen.

In 2019 zullen we open staan voor spontane donaties en indien nodig sponsor activiteiten opstarten.

 

Begin 2013 en 2014 hebben we in ons beleidsplan opgenomen dat we een stuk aan het weeshuis wilden aanbouwen. Hierdoor zou het extra onderkomen zijn die noodzakelijk is voor de weesmeisjes in Bogot√°, Colombia. Dit omdat er op dit moment niet genoeg ruimte is voor alle weesweisjes. De nonnen die zorg dragen voor de weesmeisjes hebben een projectvoorstel gedaan die niet door het bestuur van de Stichting is goedgekeurd. Dit vanwege de te hoge bouwkosten en grootschaligheid van het project.

De leefcondities van de weesmeisjes is in 2015 onveranderd en het streven van de Stichting is nogsteeds om de aanbouw te financieren. Helaas is er vertraging opgelopen bij de aanvraag van een vergunning en is hierdoor de bouw nog niet begonnen.

Naast de bouw willen we tweejaarlijks geld overmaken voor specifieke noden die de weesmeisjes op dat moment hebben. Het geld van de donateurs die hebben aangegeven dat ze aan deze acties willen meedoen zal hiervoor worden gebruikt en de betrokkenheid van de donateurs zal ook hiermee versterkt worden.